Onze Pony’s

Maak kennis met onze Pony’s

Boy

______

Maak kennis met Boy. Boy is een Ierse pony en in 2011 geboren en woont sinds 2018 bij ons. Boy is een enorme lieverd en ontzettend braaf. Hierdoor kan zowel jong als oud op hem rijden.

______

 

Bemmie

______

Dit is Bemmie, onze gouwe ouwe, waar alles mee begon. Bemmie is in april 2005 geboren en al vanaf haar derde jaar bij ons. Ze heeft al heel veel kinderen de grondbeginselen van het ponyrijden bij gebracht. Met Bemmie kunnen we uren knuffelen, poetsen, voltige doen (gymnastiek op het paard) en uren heerlijk (buiten) rijden. Met recht ons Gouwe paard!

______

 

Misty

______

De boevenblik van deze pony is van onze Shetlander Misty. Zij is een echte shetlander en is in 2001 geboren. Zij is een heerlijke knuffelkont. Tijdens het rijden is ze een boefje.

______

Apie

______

Hierbij onze Apie. Bij de vorige eigenaar heette hij Spirit. Apie is één van onze shetlanders en is geboren op 30 mei 2007. Rijden met kindjes vindt Apie minder leuk en dan doet hij zijn naam eer aan. Het poetsen en knuffelen met de kinderen vindt hij helemaal geweldig. Hij wordt dan ook veelvuldig ingezet met de feestjes. Apie is de zoon van onze Misty.

______

Annabel

______

Deze mooie pony is Annabel. Annabel komt uit Ierland waar zij in 2012 is geboren. Ze woont sinds 2018 op De Gouwe Stal. Op 1 september 2018 heeft ze ons volledig onverwacht een prachtig cadeau gegeven: onze jongste van de groep, genaamd Curly.

______

Dribbel

______

Wie smelt er niet bij het zien van deze foto met onze mini Shetlander Dribbel. Dribbel is geboren in 2009. Dribbel is speciaal omdat hij aan 1 oogje blind is geboren. Hij heeft hier gelukkig verder geen last van. Deze kanjer in klein formaat gaat regelmatig voor de kar en is zeer geliefd tijdens de kinderfeestjes.

______

Jessie

______

Hier ons wondertje Jessie, een hele lieve merrie met een heel eigen karakter die geboren is in 2003. In 2018 is Jessie heel erg ziek geweest. Wonder boven wonder is zij weer helemaal hersteld. Door haar ziek zijn is onze band ontzettend sterk geworden.

______