Onze Pony’s

Maak kennis met onze Pony’s

Bemmie

______

Dit is Bemmie, onze gouwe ouwe, waar alles mee begon. Bemmie is in april 2005 geboren en woont al vanaf haar derde jaar bij ons. Ze heeft al veel kinderen de grondbeginselen van het ponyrijden bij gebracht. Met Bemmie kunnen we uren knuffelen, poetsen, voltige doen (gymnastiek op het paard) en uren heerlijk (buiten) rijden. Met recht ons Gouwe paard!

______

 

Misty

______

De boevenblik van deze pony is van onze shetlander Misty. Zij is een echte shetlander en is in 2001 geboren. Zij is een heerlijke knuffelkont. Tijdens het rijden kan ze een boefje zijn.

______

Apie

______

Hierbij onze Apie, hij is één van onze shetlanders en is geboren op 30 mei 2007. Lesjes rijden met kindjes vindt Apie minder leuk en dan doet hij zijn naam eer aan. Het poetsen en knuffelen met de kinderen vindt hij geweldig. Hij wordt dan ook veelvuldig ingezet met de feestjes. Apie is de zoon van onze Misty.

______

Curly

______

Deze mooie pony is Curly, zij is op 1 september 2018 geboren op de gouwe stal. Zij was een kadootje, het was niet bekend dat haar moeder Annabel drachtig was. Moeder is verhuisd per maart 2022 naar een mooie plek hier dichtbij.  Curly houdt van aandacht en gepoetst worden en is ook al erg braaf voor haar jonge leeftijd.

______

Dribbel

______

Wie smelt er niet bij het zien van deze foto met onze mini shetlander Dribbel. Dribbel is geboren in 2009. Dribbel is speciaal omdat hij aan 1 oogje blind is geboren. Hij heeft hier gelukkig verder geen last van. Deze kanjer in klein formaat gaat regelmatig voor de kar en is zeer geliefd tijdens de kinderfeestjes.

______

Baco

______

Dit is Baco, een lieve mini shetlander met een heel eigen karakter die geboren is in 2010. Baco houdt van aandacht, houdt van knuffelen en is actief in het werk. Hij doet vele feestjes mee en is erg braaf. Hij is overal wel voor in, rijden, wandelen, vrij springen enzovoort.

______

Whitney

______

Hier onze Whitney, een lieve shetland merrie van 1 meter groot, geboren op 30 juni 2005. Ze is een lieve knuffel en erg lief. Ritjes naar buiten, rijden of springen in de bak het maakt haar allemaal niet uit. Ook kan zij voor de kar. In de kudde is ze dominant maar een schat met de vele kinderen.

______